Chillere Inverter clasa A+ R410A 23-55 kW

Eficienta energetica ridicata A++, demna de invidiat! Atat vara, cat si iarna!

ESEER (coeficientul de performanta sezonier in modul racire) obtinut de chillerele MAXA 3D INVERTER din gama i-HP depaseste 6.0. Pentru conditii de functionare conforme cu standardul de certificare EUROVENT, temperatura aerului exterior 35 ˚C si temperatura apa tur 7 ˚C, EER chillerelor MAXA depaseste 3.3.

Olimpicii MAXA!

Fie ca este vorba despre o casa, o pensiune, un imobil de birouri sau un hotel, stim ca putem sa va oferim o solutie de inalta eficienta si de ultima generatie. Pe un singur grup de unitati putem cascada si livra de la 20 kW pana la 350 kW de energie termica la cele mai bune clase de eficienta energetica (A++).

It's time for hobbies, not worries!

Chillerele MAXA i-HP LT echipate cu compresoare DC Inverter cu injectie de vapori va garanteaza cea mai buna eficienta energetica in modul de racire precum si in cel de incalzire chiar si la temperaturi exterioare de -25 ˚C. Lasati grija racirii sau incalzirii imobilului dumneavoastra in sarcina noastra, iar timpul dumneavoastra il puteti folosi pentru al dedica pasiunilor!

Banii vorbesc!

Am acordat o mare atentie dezvoltarii unor produse revolutioare cu solutii tehnice de ultima generatie, dar nu am neglijat deloc nici bugetul pe care trebuie sa il alocati pentru a integra solutiile noastre in proiectele dumneavoastra. De aceea, am creat echipamente care se potrivesc pentru bugete si pentru zone climatice diferite. Solutiile noastre pot astfel functiona in modul racire chiar si la +46 ˚C sau in incalzire sau productie de apa calda menajera pana la temperaturi exterioare de -15˚C sau -25˚C.

Noul standard in industrie: 3D INVERTER de la MAXA!

Toate componentele mecanice ale chillerelor MAXA beneficieaza de tehnologie DC Inverter si vin instalate din fabrica in standardul oricarei unitati: compresoare DC INVERTER cu reglaj continuu al puterii in functie de necesarul de racire, incalzire sau chiar productie de apa calda menajera, pompa de circulatie Inverter si motoare Inverter pentru ventilatoare. Astfel poti fi sigur ca chillerele MAXA vor “modula continuu”, adica vor functiona numai cand si cat este nevoie, iar asta inseamna o factura de energie electrica mult mai scazuta.

Fara zgomot asurzitor!

Nivelul redus de zgomot este o calitate a chillerelor MAXA 3D INVERTER cu care ne laudam.
Linistea va avea cu siguranta un impact pozitiv asupra starii dumneavoastra de relaxare, dar si a celor din jur. Tocmai de aceea am introdus in noua gama ventilatoare axiale fara perii cu control Inverter pentru reglaj continuu al turatiei care ajuta la reducerea nivelului de zgomot si la scaderea consumului de curent electric. In acelasi timp, am crescut nivelul de izolare asupra compresoarelor si le-am instalat suporti antivibranti pentru a prelua din reverberatii. Totul pentru a va putea ajuta sa va bucurati de liniste si sa concentrati asupra activitatilor cotidiene!

Detaliile care fac diferenta la indemana dumneavoastra. Prin touch screen sau prin Internet.

Cu ajutorul panoului de comanda inteligent multi functional cu ecran tactil Hi-T puteti controla din interiorul cladirii sau prin Internet chillerul dumneavoastra. Cu functie de programare saptamanala cu cronotermostat si higrostat (functionare normala sau eco) acesta va permite sa setati intervalele de functionare si mai ales modul de functionare.
Mai mult decat atat, accesoriul optional Hi-T permite controlul a pana la 7 chillere, facand din acest dispozitiv un adevarat panou de comanda centralizat de ultima generatie cu touch screen.
Dotat cu senzori de temperatura si umiditate aceasta poate gestiona chiar si un dublu set-point pentru podele radiante echipate cu sisteme de dezumidifcare.

Cu un pas de 5 grade C inainte

Chillerele MAXA pot sa functioneze chiar si in mod de producere de apa calda menajera pana la temperaturi exterioare de 40 ˚C (fata de “standardul pietei” de 35 ˚C) sau pana la -10 ˚C in mod racire. Pentru imobile unde nu sunt instalate panouri solare si vreti sa aveti siguranta producerii de apa calda menajera la temperaturi de peste 35 ˚C sau acolo unde doriti o racire de proces tehnologic.

Confort sporit 365 de zile de an cu o factura de curent electrica foarte mica!

Indiferent de anotimp confortul termic nu are de suferit. Cu ajutorul gamei de chilere 3D INVERTER reversibile in pompa de caldura veti beneficia de apa racita pentru racirea imobilului, apa calda pentru incalzire si apa calda menajera pana la 58 ˚C (sau chiar si la 63 ˚C alaturi de o rezistenta electrica suplimentara) pe tot parcursul anului, toate intr-o singura unitate care isi regleaza continuu compresoarele, pompa de circulatie si ventilatoarele pentru a obtine cel mai bun randament in exploatare.