Chillere Inverter R32 clasa A+ 21-32 KW

USOR DE INSTALAT SI DE INTRETINUT

Multumita constructiei eficiente cu refulare a jetului de aer pe orizontala si cu acces la partea electrica in zona de sus a chillerului putem instala noile modele in spatii reduse cu acces limitat. In acest fel accesul la un sistem cu chillerele din gama MIDI se deschide si proiectelor atipice.
Timpul necesar instalarii se reduce considerabil, implicit si costurile de instalare.
Mentenanta si service-ul se realizeaza facil cu ajutorul separarii componentelor hidraulice de cele electrice.

UNITATI COMPACTE CU DIMENSIUNI REDUSE

Datorita dimensiunilor extrem de reduse (toate modelele au 1600x640x1315 mm inaltime), noilre chillere Inverter MAXA i-32V5C se pot instala in orice spatiu, nefiind necesare interventii majore asupra arhitecturii imobilului dumneavoastra.
Unitatile sunt special gandite pentru a fi instalate in zone rezidentiale si comerciale, ideale pentru imobile mari (pensiuni, hoteluri, moteluri, clinici medicale), zone de birouri si de productie.

EFICIENTA ENERGETICA RIDICATA, DEMNA DE INVIDIAT

SEER (coeficientul de performanta sezoniera in modul racire) obtinut de chillerele Inverter MAXA i-32V5C cu noul refrigerant R32 depaseste 5.1. Pentru conditii de functionare conforme cu standardul de certificare EUROVENT coeficientul de performanta E.E.R. atinge 3.25 (model 0121). Calculul este realizat conform normativului UNI EN14511 in urmatoarele conditii de functionare: temperatura aerului exterior 35 ˚C si temperatura apa tur/retur 7/12 ˚C.

TEHNOLOGIE DE ULTIMA ORA SI COMPONENTE DE CALITATE

Noile chillere din gama i-32V5C au incorporate ultimele tehnologii din domeniu si componente de top. Fie ca vorbim despre compresoarele Scroll DC Inverter cu refrigerant ecologic R32, pompele de circulatie cu turatie variabila EC sau despre ventilatoarele cu motoare EC, aveti certitudinea si siguranta alegerii unui sistem robust, eficient, fiabil si cu anduranta mare. Mai mult, intreaga gama de chillere este certificata EUROVENT pentru un plus de incredere si de garantie asupra performantelor si a eficientelor energetice.

DETALIILE CARE FAC DIFERENTA LA INDEMANA DUMNEAVOASTRA. PRIN TOUCH SCREEN SAU PRIN INTERNET.

Cu ajutorul panoului de comanda inteligent multi functional cu ecran tactil Hi-T puteti controla din interiorul cladirii sau prin Internet chillerul dumneavoastra. Cu functie de programare saptamanala cu cronotermostat si higrostat (functionare normala sau eco) acesta va permite sa setati intervalele de functionare si mai ales modul de functionare.
Mai mult decat atat, accesoriul optional Hi-T permite controlul a pana la 7 chillere, facand din acest dispozitiv un adevarat panou de comanda centralizat de ultima generatie cu touch screen.
Dotat cu senzori de temperatura si umiditate aceasta poate gestiona chiar si un dublu set-point pentru podele radiante echipate cu sisteme de dezumidifcare.

fara zgomot asurzitor!

Nivelul redus de zgomot este o calitate a chillerelor MAXA cu care ne laudam.
Linistea va avea cu siguranta un impact pozitiv asupra starii dumneavoastra de relaxare, dar si a celor din jur. Tocmai de aceea am introdus in noua gama ventilatoare axiale fara perii care ajuta la reducerea nivelului de zgomot si la scaderea consumului de curent electric. In acelasi timp, am crescut nivelul de izolare asupra compresoarelor si le-am instalat suporti antivibranti pentru a prelua din reverberatii. Totul pentru a va putea ajuta sa va bucurati de liniste si sa concentrati asupra activitatilor cotidiene!

MONITORIZARE SERVICE LA DISTANTA PRIN INTERNET

Noul modul de service conceput de inginerii nostri impreuna cu aplicatia MAXA DAS ne permit sa ne conectam de la distanta cu echipamentele MAXA pentru monitorizare service, pentru interventii asupra unitatilor, update-uri de software. De asemenea, modulul de service transmite notificari in situatia in care exista erori sau disfunctionalitati in cadrul sistemului.

APLICATIE MY MAXA PENTRU CONTROL DE PE TELEFONUL MOBIL

Toate chillerele MAXA din gama HWA1-A sunt compatibile cu aplicatia MyMAXA. My MAXA App este un sistem inovator de control care transforma smartphone-ul dvs. in controller-ul casei dumneavoastra. Prin aplicația My MAXA puteti seta temperatura camerelor, puteti seta un program de functionare personalizat, puteti porni, opri sau gestiona pompa de caldura MAXA. Aplicația este gratuită și o puteți descărca din Google Play și Apple Store.

SISTEME INTELIGENTE CENTRALIZATE DE CONTROL

Sistemul inteligent 7TOUCH are grijă de confortul din imobilul tau. Prin intermediul senzorilor prezenți în camere și stocati si in cloud, 7TOUCH selecteaza cele mai bune condiții de confort pentru fiecare cameră, controland temperatura si umiditatea.
7Touch are un ecran tactil cu diagonala de 7 inchi cu o interfață simplă și intuitivă pentru
controlul termoreglarii din fiecare cameră. Puteți controla modurile de racire si incalzire, apa calda menajera, ventilatia, eficienta energetica, datele din cloud pentru una sau mai multe unitati.