Chillere Inverter R32 clasa A+ 5-16 kW

Cea mai compacta si eficienta gama de pe piata!

10 modele disponibile cu puteri de incalzire de 4 kW, 6 kW, 8 kW, 10 kW, 12 kW, 14 kW, 16 kW si 18 kW. Modelele de la 4 kW la 16 kW functioneaza cu alimentare monofazica iar modelele de 10 kW, 12 kW, 14 kW, 16 kW si 18 kW functioneaza cu alimentare trifazica. Toama gama beneficieaza de compresoare DC Inverter cu noul tip de refrigerant ecologic R32 cu performate imbunatatite, pompa de circulatie Inverter si de motoare Inverter pentru motoarele axiale.

Gandite special pentru a fi instalate in zone rezidentiale si comerciale, ideale pentru case si zone de birouri.

Datorita dimensiunilor extrem de reduse (modelul de 12 kW are doar 1047x456x936 mm inaltime, fiind cel mai compact model de pe piata), pompele de caldura aer-apa MAXA se pot instala in orice spatiu, nefiind necesare interventii majore asupra arhitecturii imobilului dumneavoastra.

Eficienta energetica ridicata, demna de invidiat!

ESEER (coeficientul de performanta sezonier in modul racire) obtinut de chillerele MAXA 3D INVERTER depaseste 4.7. Pentru conditii de functionare conforme cu standardul de certificare EUROVENT, temperatura aerului exterior 35 ˚C si temperatura apa tur 7 ˚C, coeficientul de performanta in modul racire al chillerelor MAXA 3D INVERTER se apropie de 3.3.

Confort sporit 365 de zile pe an cu o factura de curent electrica foarte mica!

Indiferent de anotimp confortul termic nu are de suferit. Cu ajutorul gamei de chilere 3D INVERTER reversibile in pompa de caldura veti beneficia de apa racita pentru racirea imobilului, apa calda pentru incalzire si apa calda menajera pana la 60 ˚C (sau chiar si la 63 ˚C alaturi de o rezistenta electrica suplimentara) pe tot parcursul anului, toate intr-o singura unitate care isi regleaza continuu compresoarele, pompa de circulatie si ventilatoarele pentru a obtine cel mai bun randament in exploatare.

Fara costuri suplimentare pentru racordarea la sursa de alimentare electrica trifazica!

Pentru cladiri de pana la 250 m2* va oferim chillere MAXA 3D INVERTER in varianta cu alimentare monofazica de 14 kW.
*calcularea echipamentului potrivit depinde de tipul cladirii, al materialelor folosite pentru constructie si izolare, tipul ferestrelor si al sistemelor de racire si incalzire alese.

Fara zgomot asurzitor!

Nivelul redus de zgomot este o calitate a chillerelor MAXA 3D INVERTER cu care ne laudam.
Linistea va avea cu siguranta un impact pozitiv asupra starii dumneavoastra de relaxare, dar si a celor din jur. Tocmai de aceea am introdus in noua gama ventilatoare axiale fara perii cu control Inverter pentru reglaj continuu al turatiei care ajuta la reducerea nivelului de zgomot si la scaderea consumului de curent electric. In acelasi timp, am crescut nivelul de izolare asupra compresoarelor si le-am instalat suporti antivibranti pentru a prelua din reverberatii. Totul pentru a va putea ajuta sa va bucurati de liniste si sa concentrati asupra activitatilor cotidiene!

Noul standard in industrie: 3D INVERTER de la MAXA!

Toate componentele mecanice ale chillerelor MAXA beneficieaza de tehnologie DC Inverter si vin instalate din fabrica in standardul oricarei unitati: compresoare DC INVERTER cu reglaj continuu al puterii in functie de necesarul de racire, incalzire sau chiar productie de apa calda menajera, pompa de circulatie Inverter si motoare Inverter pentru ventilatoare. Astfel poti fi sigur ca chillerele MAXA vor “modula continuu”, adica vor functiona numai cand si cat este nevoie, iar asta inseamna o factura de energie electrica mult mai scazuta.

Cu un pas de 5 grade C inainte

Chillerele MAXA pot sa functioneze chiar si in mod de producere de apa calda menajera pana la temperaturi exterioare de 40 ˚C (fata de “standardul pietei” de 35 ˚C) sau pana la -10 ˚C in mod racire. Pentru imobile unde nu sunt instalate panouri solare si vreti sa aveti siguranta producerii de apa calda menajera la temperaturi de peste 35 ˚C sau acolo unde doriti o racire de proces tehnologic.

prepare de apa calda menajera inclusa

Chillerele 3D INVERTER sunt echipate cu un schimbator de caldura de capacitate mare cu posibilitatea de productie a apei calde menajere de 40 litri/min. Impreuna cu modulul de productie instant a apei calde menajere (MPR) instalat in varianta splitata cu unitate interioara de perete sau de pardoseala, te poti bucura de apa calda in orice moment.

Inovativi si ECO friendly pana in cele mai mici detalii

Vas de acumulare extern special construit pentru a fi montat sub chiller cu izolatie de 50 mm, tratament anticoroziv si suporti antivibranti intre stocator si chiller. Posibilitate de instalare in interiorul stocatorului a unei rezistente electrice sau a unui vas de expansiune.
Kit EXOGEL optional (vana mecanica de golire) pentru evacuarea apei din instalatia chillerului in cazul scaderii rapide a temperaturii apei. Astfel poti fi sigur ca schimbatorul de caldura si pompa nu se vor strica in cazul lipsei prelungite a alimentarii cu energie electrica sau daca temperatura apei din interiorul chillerului si a vasului de acumulare scade catre pragul de inghet.
Concept nou de izolatie termica de ultima gereratie tip EDILFIBER realizata din bidoane de plastic reciclate.

Detaliile care fac diferenta la indemana dumneavoastra. Prin touch screen sau prin Internet

Cu ajutorul panoului de comanda inteligent multi functional cu ecran tactil Hi-T puteti controla din interiorul cladirii sau prin Internet chillerul dumneavoastra. Cu functie de programare saptamanala cu cronotermostat si higrostat (functionare normala sau eco) acesta va permite sa setati intervalele de functionare si mai ales modul de functionare.
Mai mult decat atat, accesoriul optional Hi-T permite controlul a pana la 7 chillere, facand din acest dispozitiv un adevarat panou de comanda centralizat de ultima generatie cu touch screen.
Dotat cu senzori de temperatura si umiditate aceasta poate gestiona chiar si un dublu set-point pentru podele radiante echipate cu sisteme de dezumidifcare.