Chillere Inverter R410A clasa A+ 66-115 kW

GRAD MAXIM DE PARTIALIZARE A PUTERII

Cu 4 sau 6 compresoare (cate unul Inverter pentru fiecare circuit frigorific) pe 2 circuite frigorifice independente dar interconectate, pe intervalul de putere de racire 66 – 115 kW, putem sa oferim un grad maxim de partializare a puterii de incalzire/racire. Astfel, chillerele i-MAX partializeaza puterea incepand de la 6% din capacitatea totala.

MODBUS, BACNET sau CLOUD?

Indiferent de sistemul BMS existent sau in lucru din locatia dumneavoastra sau de modul prin care doriti controlul asupra chillerelor i-MAX poate fi echipata cu module MODBUS-KNX sau BacNet. Mai mult decat atat putem dota unitatile cu sisteme de control si monitorizare Cloud prin Wi-Fi, LAN sau GSM.

NOUL STANDARD IN INDUSTRIE: 3D INVERTER DE LA MAXA!

Toate componentele mecanice ale chillerelor MAXA beneficieaza de tehnologie DC Inverter si pot fi instalate din fabrica in componenta oricarei unitati: compresoare DC Inverter Mitsubishi cu reglaj continuu al puterii (+compresoare On/Off) in functie de necesarul de racire, incalzire sau chiar si productie de apa calda menajera, pompa de circulatie Inverter Wilo si motoare Inverter pentru ventilatoare. Astfel poti fi sigur ca chillerele MAXA vor “modula continuu”, adica vor functiona numai cand si cat este nevoie iar asta inseamna o factura de energie electrica scazuta.

CONFORT SPORIT 365 DE ZILE DE AN CU O FACTURA DE CURENT ELECTRICA FOARTE MICA!

Indiferent de anotimp confortul termic nu are de suferit. Cu ajutorul gamei de chilere 3D INVERTER reversibile in pompa de caldura veti beneficia de apa racita pentru racirea imobilului, apa calda pentru incalzire si apa calda menajera pana la 58 ˚C (sau chiar si la 63 ˚C alaturi de o rezistenta electrica suplimentara) pe tot parcursul anului, toate intr-o singura unitate care isi regleaza continuu compresoarele, pompa de circulatie si ventilatoarele pentru a obtine cel mai bun randament in exploatare.

DETALIILE CARE FAC DIFERENTA LA INDEMANA DUMNEAVOASTRA. PRIN TOUCH SCREEN SAU PRIN INTERNET

Cu ajutorul panoului de comanda inteligent multi functional cu ecran tactil Hi-T puteti controla din interiorul cladirii sau prin Internet chillerul dumneavoastra. Cu functie de programare saptamanala cu cronotermostat si higrostat (functionare normala sau eco) acesta va permite sa setati intervalele de functionare si mai ales modul de functionare.
Mai mult decat atat, accesoriul optional Hi-T permite controlul a pana la 7 chillere, facand din acest dispozitiv un adevarat panou de comanda centralizat de ultima generatie cu touch screen.
Dotat cu senzori de temperatura si umiditate aceasta poate gestiona chiar si un dublu set-point pentru podele radiante echipate cu sisteme de dezumidifcare.

EFICIENTA ENERGETICA RIDICATA A++, DEMNA DE INVIDIAT! ATAT VARA, CAT SI IARNA!

SEER (coeficientul de performanta sezonier in modul racire) obtinut de chillerele MAXA 3D INVERTER din gama i-MAX depaseste 4.4. Pentru conditii de functionare conforme cu standardul de certificare EUROVENT, temperatura aerului exterior 35 ˚C si temperatura apa tur 7 ˚C, EER chillerelor MAXA depaseste 2.9.