Chillere scroll clasa A R410A 106-349 kW

EFICIENTA ENERGETICA MAXIMA A++, DEMNA DE INVIDIAT!

SEER (coeficientul de performanta sezonier in modul racire) obtinut de chillerele MAXA din gamele HWA1-A si HWA1-A/H depaseste 4.7. Pentru conditii de functionare conforme cu standardul de certificare EUROVENT, temperatura aerului exterior 35 ˚C si temperatura apa tur 7 ˚C, coeficientul de performanta EER al chillerelor MAXA atinge 3.2.
In modul de incalzire noua gama HWA1-A/H poate atinge coeficienti de performanta sezonieri SCOP de 4.0.
CLASA DE EFICIENTA ENERGETICA A++!!!

CERTIFICARE EUROVENT

Toate echipamentele de racire de tip chiller sau pompa de caldura reversibila din gama HWA1-A sau HWA1-A/H sunt conforme cu cele mai inalte standarde de certificare din domeniu, EUROVENT CERTITA. In felul acesta puteti avea certitudinea performantelor si a consumurilor de energie electrica ale echipamentelor MAXA. In acelasi timp veti beneficia si de siguranta si notorietatea unor produse de inalta calitate fabricate dupa cele mai riguroase standarde europene.

O SOLUTIE PENTRU FIECARE NEVOIE

Din fericire cu totii suntem diferiti si avem nevoi diferite. Indiferent de nevoile dumneavoastra putem oferi solutii personalizate. Fie ca este vorba de un sistem cu recuperare partiala de caldura, de un sistem care sa livreze apa cu temperaturi negative sau aveti nevoie de un echipament care sa ofere racire in cadrul unui proces de racire tehnologica noi avem solutia potrivita. Gama HWA1-A este cea mai personalizabila si ofera cele mai multe optiuni.

MODULE HIDRAULICE INCLUSE

Indiferent de capacitatea de racire sau incalzire solicitata gama HWA1-A dispune de toate tipurile de module hidraulice montate in fabrica in interiorul chillerului: vase de acumulare izolate, pompe simple sau duble de joasa sau inalta presiune.

MADE IN ITALY!

Toate echipamentele de racire de tip chiller sau pompa de caldura reversibila din gama HWA1-A sau HWA1-A/H sunt produse in noua noastra linie de productie din cadrul fabricii din Arcole, VR, Italia.

MONITORIZARE NON STOP

Noile tipuri de echipamente de climatizare MAXA din care face parte si gama HWA1-A beneficieaza de posibilitatea monitorizarii non stop a unitatii de catre inginerii nostri. De asemenea inginerii nostri pot interveni asupra unitatii pentru interventii rapide si facile fara niciun efort din partea dumneavoastra.

DETALIILE CARE FAC DIFERENTA LA INDEMANA DUMNEAVOASTRA. PRIN TOUCH SCREEN SAU PRIN INTERNET.

Cu ajutorul panoului de comanda inteligent multi functional cu ecran tactil Hi-T puteti controla din interiorul cladirii sau prin Internet chillerul dumneavoastra. Cu functie de programare cu termostat si higrostat (functionare normala sau eco) acesta va permite sa setati modurile de functionare.
Mai mult decat atat, accesoriul optional Hi-T permite controlul a pana la 7 chillere, facand din acest dispozitiv un adevarat panou de comanda centralizat de ultima generatie cu touch screen.

FARA ZGOMOT ASURZITOR

Nivelul redus de zgomot este o calitate a chillerelor MAXA cu care ne laudam.
Linistea va avea cu siguranta un impact pozitiv asupra starii dumneavoastra de relaxare, dar si a celor din jur. Tocmai de aceea am introdus in noua gama ventilatoare axiale fara perii care ajuta la reducerea nivelului de zgomot si la scaderea consumului de curent electric. In acelasi timp, am crescut nivelul de izolare asupra compresoarelor si le-am instalat suporti antivibranti pentru a prelua din reverberatii. Totul pentru a va putea ajuta sa va bucurati de liniste si sa concentrati asupra activitatilor cotidiene!

MAXA TREND SI MAXA DAS

SCADA (sistem de control, monitorizare si colectare date) este nucleul de baza al sistemului MAXA DAS: este un software PC cu licenţă asociată care inregistrează în timp real toate datele și parametrii unităţii sau a instalaţiei și le trimite catre calculator.
DAS este ochiul care supraveghează tot ceea ce se întâmplă în cadrul sistemului nostru: afișează toate procesele în desfășurare prin grafice configurabile și personalizabile pe mai multe nivele.