Chillere scroll compacte R410A 40-85 KW

Calitate la superlativ!

Am ales cele mai bune componente pentru noua gama de echipamente de racire de tip chiller HWA1-A. In interiorul noilor unitati veti gasi componente de la cei mai renumiti producatori din domeniu: compresoare Bitzer, ventilatoare axiale Ziehl Abbegg sau EBM Papst, schimbatoare SWEP, pompe de circulatie SEA LAND, tablou electric realizat cu componente SIEMENS, etc.

ULTRA COMPACTE

Suntem mandri sa va prezentam una dintre cele mai compacte si eficiente game de chillere de pe piata. Astfel putem oferi chillere cu capacitati de racire de 85 kW ultra compacte ce au o amprenta la sol de numai 1.125 x 1.170 mm.

Certificare EUROVENT

Toate echipamentele de racire de tip chiller sau pompa de caldura reversibila din gama HWA1-A sau HWA1-A/H sunt produse in fabrica noastra din Arcole, VR, Italia si sunt conforme cu cele mai inalte standarde de certificare din domeniu, EUROVENT CERTITA.

EFICIENTA ENERGETICA RIDICATA A, DEMNA DE INVIDIAT!

SEER (coeficientul de performanta sezonier in modul racire) obtinut de chillerele MAXA din gama HWA1-A depaseste 4.0. Pentru conditii de functionare conforme cu standardul de certificare EUROVENT, temperatura aerului exterior 35 ˚C si temperatura apa tur 7 ˚C, EER chillerelor MAXA atinge 3.15.

DETALIILE CARE FAC DIFERENTA LA INDEMANA DUMNEAVOASTRA. PRIN TOUCH SCREEN SAU PRIN INTERNET.

Cu ajutorul panoului de comanda inteligent multi functional cu ecran tactil Hi-T puteti controla din interiorul cladirii sau prin Internet chillerul dumneavoastra. Cu functie de programare saptamanala cu cronotermostat si higrostat (functionare normala sau eco) acesta va permite sa setati intervalele de functionare si mai ales modul de functionare.
Mai mult decat atat, accesoriul optional Hi-T permite controlul a pana la 7 chillere, facand din acest dispozitiv un adevarat panou de comanda centralizat de ultima generatie cu touch screen.
Dotat cu senzori de temperatura si umiditate aceasta poate gestiona chiar si un dublu set-point pentru podele radiante echipate cu sisteme de dezumidifcare.

fara zgomot asurzitor!

Nivelul redus de zgomot este o calitate a chillerelor MAXA cu care ne laudam.
Linistea va avea cu siguranta un impact pozitiv asupra starii dumneavoastra de relaxare, dar si a celor din jur. Tocmai de aceea am introdus in noua gama ventilatoare axiale fara perii care ajuta la reducerea nivelului de zgomot si la scaderea consumului de curent electric. In acelasi timp, am crescut nivelul de izolare asupra compresoarelor si le-am instalat suporti antivibranti pentru a prelua din reverberatii. Totul pentru a va putea ajuta sa va bucurati de liniste si sa concentrati asupra activitatilor cotidiene!

MONITORIZARE SERVICE LA DISTANTA PRIN INTERNET

Noul modul de service conceput de inginerii nostri impreuna cu aplicatia MAXA DAS ne permit sa ne conectam de la distanta cu echipamentele MAXA pentru monitorizare service, pentru interventii asupra unitatilor, update-uri de software. De asemenea, modulul de service transmite notificari in situatia in care exista erori sau disfunctionalitati in cadrul sistemului.

APLICATIE MY MAXA PENTRU CONTROL DE PE TELEFONUL MOBIL

Toate chillerele MAXA din gama HWA1-A sunt compatibile cu aplicatia MyMAXA. My MAXA App este un sistem inovator de control care transforma smartphone-ul dvs. in controller-ul casei dumneavoastra. Prin aplicația My MAXA puteti seta temperatura camerelor, puteti seta un program de functionare personalizat, puteti porni, opri sau gestiona pompa de caldura MAXA. Aplicația este gratuită și o puteți descărca din Google Play și Apple Store.

SISTEME INTELIGENTE CENTRALIZATE DE CONTROL

Sistemul inteligent 7TOUCH are grijă de confortul din imobilul tau. Prin intermediul senzorilor prezenți în camere și stocati si in cloud, 7TOUCH selecteaza cele mai bune condiții de confort pentru fiecare cameră, controland temperatura si umiditatea.
7Touch are un ecran tactil cu diagonala de 7 inchi cu o interfață simplă și intuitivă pentru
controlul termoreglarii din fiecare cameră. Puteți controla modurile de racire si incalzire, apa calda menajera, ventilatia, eficienta energetica, datele din cloud pentru una sau mai multe unitati.