Schimbatoare de caldura ALFA LAVAL

Schimbătoarele de căldură cu plăci și garnituri ALFA LAVAL asigură un transfer eficient de căldură în echipamente compacte cu o amprentă redusă. Unitățile au un design flexibil și sunt ușor de reparat și de întreținut.

Indiferent dacă sunteti interesat de produse din gama noastră industrială polivalentă, gama industrială semi-sudată pentru procesele de refrigerare și de precizare, gama igienică pentru alimente, băuturi și aplicații farmaceutice sau gama specializată pentru condensare/evaporare schimbatoarele de caldura ALFA LAVAL va ofera eficiență și siguranță sporită la un pret corect.

Pentru oferte detaliate si conforme cu specificul proiectului dumneavoastra va rugam sa ne contactati. Inginerii nostri va vor oferi tot suportul si va vor consilia pentru a alege cea mai optima varianta din punct de vedere tehnic si comercial.

AVANTAJE

Cea mai ridicată eficiență termică.
Unități compacte – economie de spațiu și ușor de întreținut.
Timpi de funcționare maximi – mai puțin defecte, stres, uzură și coroziune.
Flexibile – ușor de adaptat cerințelor modificate.

Schimbătoarele de căldură cu plăci optimizează transferul de căldură prin suprafețe mari ale plăcilor ondulate care atrag căldură de la un gaz sau lichid la altul. Eficiența ridicată și fiabilitatea remarcabilă într-un design compact, oferă o investiție cu cel mai atractiv CTO de-a lungul duratei de viață a produsului. Nu uitați de capacitățile de economisire a energiei și amprenta scăzută a mediului.

APLICATII
Produsele și soluțiile Alfa Laval sunt utilizate în toate tipurile de industrie: racire si incalzire HVAC, refrigerare, racire de ulei, racire si incalzire de proces, solutii regenerabile, aer conditionat, pompe de caldura, incalzire rezidentiala si producere de apa calda menajera.

Cu baza noastră largă de cunoștințe și gama largă de tehnologie, vă putem ajuta să găsiți o soluție ideală pentru orice tip de proiect in parte.

Schimbatoare de caldura brazate

Schimbatoare de caldura cu placi si garnituri

Schimbatoare de caldura din inox lipite prin fuziune

Schimbătoarele de căldură cu plăci brazate au fost introduse de Alfa Laval în 1977 și, de atunci, au fost dezvoltate în permanență. Decenii de experiență, procese de producție calificate și îmbunătățiri continue garantează înalta calitate a produselor noastre.

 • Schimbătoarele de căldură cu plăci brazate Alfa Laval asigură un transfer de căldură eficient la cerințe de spațiu redus.
 • Nu necesită mentenanță, au o durată de funcționare îndelungată, sunt rezistente la temperaturi ridicate și sunt proiectate pentru presiuni de extrem de ridicate.
 • Schimbătoare de căldură cu plăci brazate Alfa Laval sunt lipite la fiecare punct de contact pentru un transfer optim de căldură, presiune și rezistență la căldură.
 • Schimbătoarele noastre de căldură standard cu plăci CB sunt disponibile în stoc cu termen rapid de livrare.

Aplicațiile caracteristice pentru schimbătoarele de căldură cu plăci brazate sunt HVAC, Refrigerare, Răcire Industrială și Răcire Ulei.

Conceptul nostru revoluționar de schimbătoare de căldură cu plăci și garnituri elimină compromisul dintre eficiență și căderea de presiune! Cost total al investiției redus, cerințe de spațiu mai scăzute și mentenanță diminuată pentru orice aplicație!

 • Schimbătoarele de căldură cu plăci și garnituri asigură un transfer de căldură eficient într-un format compact cu cerințe de spațiu reduse.
 • Design flexibil, ușor de utilizat și întreținut.
 • Au o durată de funcționare mai lungă și un consum mai mic de energie.
 • Schimbătoarele de căldură cu plăci și garnituri Alfa Laval sunt disponibile într-o gamă variată. Dimensiunile, materialele plăcilor și garniturilor și numărul de opțiuni disponibile sunt nelimitate.
 • Performanță optimă, timp maxim de funcționare și întreținere mai ușoară.

Echipamentul poate fi utilizat pentru încălzire, răcire, recuperare de căldură, evaporare și condensare în domenii precum HVAC, Refrigerare, Răcire a Motorului, Prelucrare a Produselor Alimentare și Produselor Lactate sau procese mai exigente, cum ar fi Prelucrarea Chimică, Producția de Ulei și Producția de Energie Electrică.

Schimbătoarele de căldură cu plăci AlfaNova, realizate prin lipire prin fuziune, sunt realizate din oțel inoxidabil 100%. Inventatorul acestei tehnologii – și metalul special de umplere – este Alfa Laval.

 • Schimbătoarele de căldură cu plăci lipite prin fuziune sunt din oțel inoxidabil 100% și asigură un transfer de căldură eficient, cu un necesar de spațiu redus
 • Nu necesită mentenanță și oferă o durată de funcționare îndelungată.

Acestea pot fi utilizate în aplicații în care puritatea este foarte importantă sau unde sunt utilizate medii corozive, cum ar fi amoniacul sau acolo unde nu este permisă contaminarea cuprului și nichelului. Sunt rezistente la temperaturi și / sau presiuni foarte ridicate.