Servicii

IN CATEVA CUVINTE

Despre NOI

MAXA are o experienta de peste 25 de ani in dezvoltarea si producerea de echipamente inalt tehnologizate pentru confortul termic al caselor si imobilelor comerciale din intreaga lume.

Suntem prezenti in 34 de tari, cu o gama completa de produse de inalta calitate ce reusesc sa satisfaca chiar si cele mai pretentioase standarde.

Investim permanent in dezvoltare si inovatie tehnologica, detinem una dintre cele mai complete game de produse si producem anual cel mai mare numar de pompe de caldura din Italia.

Consultanta

Fiecare proiect este unic.

Uneori alegerea echipamentelor nu este facuta tinand cont de sfatul specialistilor si acest lucru conduce, ulterior, catre schimbari si reparatii costisitoare.

Ne dorim ca la finalul proiectului sa fiti pe deplin multumiti de alegerea facuta si va recomandam analizarea minutioasa a variantelor disponibile impreuna cu unul dintre specialistii nostri. 

Vrei sa beneficiezi de consultanta gratuita? Contacteaza-ne folosind formularul din josul paginii si vom intra imediat in legatura cu dumneavoastra pentru a va oferi ajutorul nostru.

Proiectare

Performanta instalatiilor este data de atentia la detalii si buna comunicare dintre specialisti pentru a gasi cea mai buna varianta de proiect. Colaboram zilnic cu ingineri proiectanti experimentati ce va pot realiza proiecte tehnice de executie pentru instalatii termice, sisteme de incalzire in pardoseala, ventilatii.

Transport

Echipamentele noastre sunt produse in Italia si transportul direct de la fabrica pana la usa dumneavoastra este inclus in pretul echipamentului.

Programarea transportului si receptia acestuia se va face de comun acord cu dumneavoastra.

Instalare

Pentru a va putea bucura o perioada indelungata de o functionare optima a echipamentelor noastre este necesara o instalare calificata. Echipa noastra tehnica, autorizata si instruita de catre producator, va poate ajuta cu instalarea si punerea in functiune a echipamentelor MAXA.

Mentenanta

Echipa noastra de ingineri beneficiaza de stagii de instruire regulate la producator, se fac simulari de erori cu produsele noastre pentru a putea identificare posibile probleme in exploatare si cunoastem foarte bine produsele pentru a putea solutiona rapid orice eventuala problema.

Suntem motivati sa facem lucrurile din ce in ce mai bine. Aceasta motivatie continua a condus la realizari majore care duc la economii de energie pana la 70%. Suntem convinsi ca vom contribui la crearea unui mediu mai curat pentru generatiile urmatoare. Protejam natura, padurile si calitatea aerului.
Simone Ferroli
Director Comercial MAXA

AI NEVOIE DE O MANA DE AJUTOR IN PROIECTUL TAU?

Suntem alaturi de tine. Contacteaza-ne pentru a stabili o intalnire cu unul dintre consultantii nostri.