Tubulatura textila

Sistemele de tubulatura textile sunt o alternativă atractivă și rentabilă fata de  tubulaturile metalice convenționale. Ele sunt realizate  din fibre poliesterice cusute în formă de tuburi cilindrice, similare cu tubulatura spiro din tabla. Tubulatura textila  se poate  folosi  pentru a distribui aer încălzit sau răcit, chiar si in varianta de distribuție cald-rece, cu membrane de separare pentru difuzie orizontala sau verticala.

Pentru o oferta detaliata, corecta si conforma cu specificul proiectului dumneavoastra va rugam sa ne contactati.

ESTETICA SI CU EFICIENTA RIDICATA

Tubulatura textila este cea mai buna alternativa din punct de vedere al costului, eficientei si esteticii comparativ cu tubulatura clasica din tabla.

Diferita față de tubulatura metalica convenționala, tubulatura textila este proiectata și fabricata in conformitate cu specificul fiecarui proiect in parte.

Greutatea unui sistem textil  este semnificativ mai mică in comparatie cu cea a unui sistem de ventilație realizat din  tabla.

COSTURI REDUSE ALE INVESTITIEI SI DE EXPLOATARE

Costul unui sistem de tubulatura textile  este cu 20 – 80% mai mică decât tubulatura din tabla.  Există, de asemenea, economii considerabile la instalarea  un sistem textil versus tabla – de până la 10 ori mai puțin timp.

Tubulatura textile se preteaza pentru săli de sport, bazine de înot, birouri, restaurante, magazine, depozite , fabrici, laboratoare, bucătării și facilități de prelucrare a produselor alimentare.

CROITE DUPA FIECARE NEVOIE!

Modelele pot fi sisteme simple, drepte sau cu elemente  mai  complicate, care încorporează fitinguri si componente complexe precum coturi cu rază, teuri si reducții.

Secțiunile sunt conectate cu fermoare  pentru a forma lungimile necesare si au diametre cuprinse intre  200 mm – 1200 mm.